Descarca gratuit meditatia de manifestare!
Home / DE CE NOI
10 + Motive pentru care să alegi serviciile oferite exclusiv de către dr. Alina Dicu: smiley
 
1. Pentru mine, echilibrul tău fizic, mental și emoțional este prioritar. Îmi doresc ca fiecare persoană cu care intru în contact să își desăvârsească potențialul uman, mental, emoțional, material, financiar și spiritual. 
 
2. Fie că alegi varianta unor sesiuni individuale, fie că participi la unul din evenimentele noastre, sunt convinsă că vei obține doar beneficii. Îți garantez 100%! Dacă la sfârșitul evenimentului nu ești complet satisfăcut, îți dau banii inapoi!   
 
3. Fiecare sesiune terapeutică sau de coaching se desfășoară punând accent pe tine și pe nevoile tale. Mă dedic complet ție pe tot parcursul sedinței.  

4. Respectarea timpului tău de programare! Intri la ora stabilită și termini la ora stabilită! Fără excepție!  
      
5. Suntem printre puținele cabinete de medicină alternativă din România autorizate de către Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă.  
      
6. Confidențialitate absolută!  
     
7. Te ascult. Imaginează-ți pe cineva care te ascultă, nu doar te aude. Cineva care ascultă în spatele gîndurilor, sentimentelor și intențiilor tale. Cineva atât de aproape de tine încît observă tot ceea ce comunici dincolo de ceea ce tu crezi că transmiți. Te ascult fără prejudecăți pentru greșelile, deciziile sau dorințele tale.

  
8. Imaginează-ți pe cineva în viața ta care vede măreția adevăratei tale esențe divine și îți arată constant acea imagine. Imaginează-ți pe cineva care îți spune adevărul dincolo de ceea ce TU crezi că ești și că îți ține o oglindă în față într-un mediu intim și relaxant unde, devenind conștient de adevărul tău, îți grăbești propria evoluție și dezvoltare ori vindecarea.  
      
9. Îți este permis să îți exprimi sentimentele fără teamă, ridiculizare sau reprimare.  
      
10. Poate crezi că tu mă alegi, dar de fapt eu te-am ales. Lansez periodic programe prin care îmi selectez clienții. Îi atrag doar pe cei care trebuie, vor și pot să beneficieze de ajutorul divin prin intermediul meu. Și o spun cu smerenie!