Descarca gratuit meditatia de manifestare!
Home / DE CE NOI


   EȘTI GATA SĂ ÎȚI EXPRIMI POTENȚIALUL?
 

Image result for business people group png
Cred că fiecare din noi avem undeva în noi semințele succesului. Tot ceea ce trebuie să facem este să le cultivăm, să le udăm, să le hrănim, fiindcă doar așa vor începe să dea roade. 

Mark Twain spunea că cele mai importante două zile din viața unui om sunt ziua în care s-a născut și ziua în care a aflat de ce.

Indiferent ce ți-ai planificat să faci, nu îți asculta doar mintea. Ascultă-ți inima. Este cel mai bun consilier pe probleme de carieră.

Dacă vrei să îți atingi potențialul maxim și să fii așa cum îți dorești, trebuie să faci mai mult decât să îți trăiești pur și simplu viața, sperând că vei învăța ceea ce trebuie pe parcurs. Dezvoltarea nu apare de la sine, ci e necesar să parcurgi o călătorie în care cel mai important însoțitor ești tu însuți.

Acest lucru înseamnă să îți conștientizezi propria valoare și să investești în tine, altfel nu vei depune niciodată efortul necesar pentru a te dezvolta și a-ți atinge potențialul. Dacă nu ești de acord cu acest lucru, gândește-te la faptul că nimeni nu se ridică mai presus de imaginea pe care o are despre sine.  INVESTEȘTE ÎN TINE

357 LEI  
MĂ ÎNSCRIU
Image result for GROWTH
 
Închipuiește-ți că vrei să faci ceva măreț în viață și care va influența viața multor oameni. Această dorință, oricât de arzătoare, va fi limitată de nivelul scăzut de respect de sine. Dacă simți că nu poți face față provocărilor, că nu meriți dragoste sau respect, că nu ai dreptul la fericire, că nu îți poți conștientiza gândurile, dorințele sau nevoile, dacă îți lipsesc o încredere elementară în propriile forțe și respectul de sine, atunci te vei simți limitat, indiferent ce alte atuuri ai!
 
Dacă într-adevăr vrei să faci ceva semnificativ pentru tine sau pentru alții, atunci trebuie să îți pui două întrebări:

1. Ce faci pentru a te dezvolta pe tine? Singura cale de a avea succes mâine este să știm și să facem mai multe azi. Nu poți avea succes mâine dacă rămâi la fel ca azi. Este imposibil!

2. Ce faci pentru a-i dezvolta pe alții?


Prima întrebare se referă la succes. Cea de-a doua este despre semnificație. Este imposibil să te dezvolți continuu și să nu ai succes. Dar dacă vrei semnificație, e necesar să mergi dincolo de tine și să îi crești pe alții. 
 
 

 
 
THE GROWTH EXPERIENCE este conceput astfel încât să te ajute să aprofundezi și să pui în practică Cele 15 Legile ale Dezvoltării Personale pentru a-ți atinge potențialul maxim. Programul se desfășoară ONLINE, astfel încât poți participa chiar din confortul casei tale!

Timp de 7 săptămâni îți voi împărtăși principiile dezvoltării personale pentru a te ajuta:
 • să înveți cum să te dezvolți, astfel încât să devii cine ești menit să fii;
 • să îți arăt cum să ai atitudinea potrivită în orice împrejurare;
 • să îți identifici calitățile;
 • să îți aprofundezi pasiunile;
 • să îți stabilești clar scopurile și să îți perfecționezi abilitățile;
 • să îți crești eficiența;
 • să te simți împlinit;
 • să pui în practică Legile Dezvoltării Personale pentru a te dezvolta și pentru a ajunge acolo unde îți doreșticu adevărat;
 • să îți atingi potențialul maxim.

 INVESTEȘTE ÎN TINE

357 LEI

MĂ ÎNSCRIU

 
 Image result for GROWTH
 
Legile Dezvoltării Personale sunt legi care au funcționat pentru mine și care pot funcționa și pentru tine dacă le înțelegi și dacă le aplici în viața ta.
 
THE GROWTH EXPERIENCE îți oferă nu doar planul necesar dezvoltării personale, dar te va ajuta să înțelegi și să continui acest proces al dezvoltării personale.

Image result for happy business people

 

Ce primești:
 
 • 7 LECȚII ONLINE ÎNREGISTRATE;
 • WORKBOOK conținând teme specifice pentru fiecare lecție;

 
Ce o să facem:

Săptămâna 1:
Legea IntențieiDezvoltarea nu apare pur și simplu de la sine. Viața ta este în curs de desfășurare chiar acum. Ești și tu prezent în ea?
Legea Conștientizării Ca să te dezvolți, trebuie să te cunoști pe tine. Există o legătură directă între descoperirea propriilor pasiuni și atingerea potențialului maxim. 

Săptămâna 2:
Legea Oglinzii
Trebuie să vezi în tine valoare ca să îți conferi valoare ție însuți. Dezvoltarea personală reprezintă convingerea că tu personal meriți efortul, timpul și energia de care ai nevoie pentru a te perfecționa. 
Legea Momentelor de Reflecție Pauzele îți permit să te dezvolți. În fiecare seară, gândește-te la performanțele pe care le-ai avut în ziua respectivă. Fie ar trebuie să te admiri, fie să te jenezi.

Săptămâna 3:
Legea Consecvenței 
Motivația te face să mergi mai departe, disciplina te ajută să te dezvolți. Succesul nu apare în urma unui mare și extraordinar noroc, ci printr-un progres simplu, dar treptat.

Legea Mediului Corespunzător Dezvoltarea se produce într-un mediu propice. Oamenii cu care ne asoceim în mod obișnuit ne determină până la 95% din succesele sau eșecurile noastre în viață.

Săptămâna 4:
Legea Designului - Pentru a amplifica dezvoltarea dezvoltă strategii. Nu îți vei schimba niciodată viața până când nu vei schimba zilnic ceva la tine.
Legea Suferinței - Gestionarea corectă a experiențelor neplăcute duce la o dezvoltare extraordinară. Suferința ne face să vedem exact cine suntem și în ce loc ne aflăm.
Legea Scării - Formarea caracterului determină anvergura dezvoltării tale personale. Înainte să poți face, trebuie să fii într-un anume fel.

Săptămâna 5:
Legea Elasticului de Cauciuc Dezvoltarea se oprește atunci când nu mai există nicio legătură între locul în care te afli și locul nde ai putea fi. Viața înceăe acolo unde se sfârșește zona noastră de confort.
Legea Schimbului - Trebuie să renunți la ceva ca să te dezvolți. Oamenii se agață de un mod de viață care nu îi satisface de teamă să nu dea peste ceva mai rău. 

Săptămâna 6:
Legea Curiozității - Dezvoltarea personală este stimulată atunci când întrebăm "de ce." Unii oameni văd lucrurileașa cum sunt și se întreabă de ce. Alții visează la lucruri care nici nu au existat vreodată și se întreabă de ce nu.
Legea Modelării - Este greu săprogresezi când nu ai pe cine să urmezi. Ca să știi ce te așteaptă întreabă-i pe cei care au fost acolo înaintea ta.

Săptămâna 7:
Legea Expansiunii - Dezvoltarea personală îți sporește întotdeauna capacitatea. Când cineva își urmează visul, va merge mult mai departe de ceea ce par a fi limitele personale. 
Legea Contribuției  - Dacă te dezvolți pe plan pesonal, îi poți ajuta și pe ceilalți să se dezvolte. Dacă nu facinimic cu viața ta, nici nu mai contează cât de lungă este. Bonus:
 • IMAGINEA DE SINE;
 • ​STRATEGII CHEIE DE STABILIRE A OBIECTIVELOR.

Garanție:
 
Ai 7 săptămâni la dispoziție pentru a înțelege dacă acest program este pentru tine. În caz contrar, îți returnez banii integral și, în plus, păstrezi și înregistrările sesiunilor!

 
Image result for garantie png
 

 INVESTEȘTE ÎN TINE

357 LEI


MĂ ÎNSCRIU

 
Image result for GROWTH