Descarca gratuit meditatia de manifestare!
Home / INFORMATII GENERALE
DATE FIRMĂ:
Societatea DALLY SENSE S.R.L.
Sediu: str. Valea Griboului, nr. 41, scara II, ap. 38, Florești, jud. Cluj
ORC: J12/2625/2015
CUI: 32089791

IBAN: RO27PIRB1301742535001000 - Piraeus Bank

TERMENI ȘI CONDIȚII
Site-ul www.AlinaDicu.ro este proprietatea societății DALLY SENSE S.R.L.

Utilizarea site-ului www.AlinaDicu.ro (vizitare, cumpărare, etc.) este condiționată de respectarea următorilor termeni și condiții:

1. Drepturi de proprietate intelectuală 
Conținutul acestui site, indiferent de natura sa, este proprietatea societățiiDALLY SENSE S.R.L., fiind protejat de legislația în vigoare privind protecția drepturilor de autor și drepturile conexe. Orice reproducere, prezentare, utilizare sau mdoifcare parțială sau integrală a conținutului acestui site, fără a se fi obținut în prealabil autorizația, este strict interzisă și se pedepsește conform legislației în vigoare.

2. Legături
Pentru a crea legături cu acest site, postând link-uri/bannere către/pentru www.Alinadicu.ro sau postând link-uri/bannere pe www.AlinaDicu.ro pentru alte site-uri vă puteți adresa în scris societății DALLY SENSE S.R.L. și să solicitați acest lucru. Societatea DALLY SENSE S.R.L. nu poate fi, în niciun caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri ce fac obiectul unei legături plecând de la site-ul www.AlinaDicu.ro și nu este responsabilă,în niciun fel, privind conținutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

3. Responsabilități:
Societatea DALLY SENSE S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă și nici nu garantează în vreun fel funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul său, materialele sau produsele existente pe site ori utilizarea lor pentru un scop anume.

Utilizarea site-ului și achiziționarea produselor/serviciilor se face pe propriul risc, societatea 
DALLY SENSE S.R.L. neputând fi făcută responsabilă de niciun fel de pagube ori daune. 

Conținutul www.AlinaDicu.ro (inclusiv comentariile postate) poate fi modificat, șters, mutat de proprietar sau de persoane autorizate, fără nicio înștiințare, pe baza considerentelor proprietarilor acestui site sau ale persoanelor autorizate de acesta.

Proprietarul www.AlinaDicu.ro nu poate fi responsabilizat pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin inetrmediul ste-ului.

Conținutul www.AlinaDicu.ro reprezintă opinia administratorului acestui site. Acesta poate fi subiectiv, iar aplicarea lui la propria viață reprezintă decizia și responsabilitatea vizitatorilor/utilizatorilor.

Societatea 
DALLY SENSE S.R.L. nu poate fi acuzată pentru niciun fel de daune daterminate de conținutul site-ului sau accesarea/utilizarea acestuia, în niciun fel de condiții. 

4. Sancțiuni
Încălcarea regulilor prezentate de către vizitatori/utilizatori duce la re-editarea sau ștergerea unor mesaje, avertisment și/sau blocarea accesului.

Pentru încălcări ale regulilor de utilizare care nu vor putea fi rezolvate pe alte căi, ne rezervăm dreptul de a apela la instanțele de judecată.

5. Confidențialitate
În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.AlinaDicu.ro, 
DALLY SENSE S.R.L. se angajează să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de către dumneavoastră prin accesarea și completarea formularului electronic.