Descarca gratuit meditatia de manifestare!
Home / DE CE NOI
Executive Coach, Leadership Trainer & Transformational Speaker  

Image result for alina dicu

Dr. Alina Dicu a fost supranumită Zeița Leadership-ului datorită abilităților ei unice de a-și ajuta clienții să obțină rezultate magice in viețile și în afacerile lor.


Este fondatoarea Programului Internațional Inițiere în Sensul Vieții, un proiect menit să ajute peste 1.000.000 de oameni din întreaga lume să își descopere și să își împlinească Sensul Vieții.

Din  anul 2014, este parteneră cu John Maxwell, expertul nr. 1 în leadership la nivel mondial, oferind sesiuni individuale și de grup pentru companii și pentru persoanele interesate să își dezvolte potențialul.

Metoda ei transformațională prin care își ajută clienții să treacă la următorul nivel reprezintă rezultatul a peste 10 de ani de studii și cercetări în domeniul potențialului uman, timp în care a dezvoltat tehnici și programe proprii pentru o viață plină de prosperitate, sănătate, fericire și succes. 

Alina are o experiență vastă de business, deținând mai multe companii de-a lungul timpului, unele din ele ocupând primele locuri în Topul Afacerilor din România. Din acest motiv, în anul 2013, a fost inclusă în Enciclopedia Personalităților din România. 

A pășit pe calea cunoașterii umane și spirituale după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân și a trebuit să își reevalueze întreaga viață și carieră.


A studiat alături de cei mai importanți lideri ai lumii din industria dezvoltării personale, cum ar fi Bob Proctor, John Maxwell, JT Foxx, Joe Vitale, Paul Martinelli, Christian Simpson, Inge Rock, Ed de Costa, Joel Osteen etc.

 

Fotografia postată de Alina Dicu.
Alina Dicu împreună cu JT Foxx, 
world's #1 wealth coach
 

Fotografia postată de Alina Dicu.
Alina Dicu împreună cu Mark Cole, 
CEO of the John Maxwell Companies

 


Alina Dicu împreună cu John Maxwell      Alina Dicu împreună cu Paul Martinell
Ca responsabilitate socială, Alina își aduce contribuția prin proiecte de educare a tinerilor.Fotografia postată de Alina Dicu.Fotografia postată de Alina Dicu.

                                                                           Alina la Asociația Mană Cerească                                                                                                    

 
  
  
Image result for indian board of alternative medicine        OPMCA